Rólunk

RÓlunk

ÉPFU-TANODA

Cégünk 1992. február 1.-én alakult. A Győri ÉPFU megszűnt tanműhelyének szakképzési feladatait vállalta át. Ekkor még 7 alkalmazottal indultunk a 9028 Győr Fehérvári út 80.-as telephelyen, és kizárólag csak autószerelő munkákat vállaltunk.

Mostanra viszont már egészen másképp alakulnak a cég mindennapjai. Több mint 40 alkalmazottal, 2 telephellyel (9012 Győr Malom út 42) szolgáljuk ki a közúti közlekedésben résztvevő összes jármű javítását, emellett az oktatásra is kiemelt figyelmet fordítunk.

Kollégáink szakmai tudása 30 éves szakmai tapasztalaton alapszik, amely precizitással és alapossággal párosul, és az oktatásban nem kevés türelemmel és lojalitással.

Csanak autó KFt.

Győr egyik legnagyobb márkafüggetlen autószerelő műhelye 2015-ben nyitotta meg kapuit Győr egyik legforgalmasabb főútvonala, a 83-as út melett. A telephelyet nemcsak jó földrajzi elhelyezkedése teszi feltűnővé, hanem a telephelyen felépített modern szerelő csarnok is vonzza az érdeklődők figyelmét.

Műhelyünk könnyen megközelíthető, és rengeteg parkolóhely (köztük mozgáskorlátozott parkoló) áll az ügyfeleink rendelkezésére.

Műhelycsarnokunk előtt egy kétszintes irodaház helyezkedik el, mely az ügyfélvárót, az aktív munkafelvételt, illemhelyeket (mozgáskorlátozott illemhely), tantermeket, tárgyalóterem helyét biztosítja. Műhelycsarnokunk 1500 négyzetméter alapterületű, ahol egy 6 beállásos autószerelő műhely, karosszérialakatos, forgácsoló, fényező, és kamionszerelő műhelyek, és a műszaki vizsgabázis található.

2019-ben az irodaház épületének tetejére egy 30 kw teljesítményű napelempark épült, amely biztosítja a telephely áramellátás 80%- át, amellyel a telephely ökológiai lábnyomát, és a fenntartási költségét minimalizáltuk.