Szakképzés

Szakmai gyakorlat

Végezd nálunk a szakmai gyakorlatodat

Az Épfu-Tanoda Kft. 12 szakmában végzi a szakmunkástanulók gyakorlati képzését. Jelenleg tanműhelyünkben 70 fő tanuló szakképzését végezzük.

Tanulóinkkal a 2-3 éves képzésre munkaszerződést kötünk. Az oktatás ideje alatt a minimálbér 60%- át biztosítjuk ösztöndíjként a tanulóink felé.

A juttatásokat a tanműhelyünkön keresztül a NAV biztosítja. A Győr-Moson-Sopron Megyei Iparkamara ellenőrzi és minősíti a szakmák képzését. A szakmunkástanulók oktatására a legkorszerűbb berendezések állnak rendelkezésünkre. A tanműhelyünkben végzett tanulóink elsajátítják a szakma alapjait, és a szakmunkásvizsgán jó eredménnyel végeznek.

A munkaszerződés amely letölthető a kamara honlapjáról a tanuló, szülő, oktatóhely és a GY-M-S Megyei Iparkamara aláírása után kerül megkötésre. Tanműhelyünk bemutatására folyamatosan várjuk nagy szeretettel az érdeklődő tanulókat, szülőket.

Kérjük a tisztelt Tanulókat és Szülőket, amennyiben a gyakorlati képzésre az ÉPFU-TANODA Kft.-t választják, a mellékelt szakképzési munkaszerződést kitöltve és aláírva szíveskedjenek elküldeni az alábbi email címre:

tanoda.csanak@gmail.com

További információval, tájékoztatóval, tanműhelyünk bemutatásával állunk az Önök rendelkezésére. Tanműhelyünk bemutatására folyamatosan várjuk nagy szeretettel az érdeklődő tanulókat, szülőket.